Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de juny del 2022

'Hocus Pocus 2'.

Disney+ finalment ha publicat el tràiler de Hocus Pocus 2, l’esperada seqüela de comèdia de terror protagonitzada per Bette Midler, Sara Jessica Parker i Kathy Najimy. El film estarà disponible per al servei de streaming el 30 de Setembre.

El teaser tràiler que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, du a l’audiència de nou a Salem, on dues adolescents ressusciten accidentalment a les icòniques germanes Sanderson encenent la Black Flame Candle. Ens ofereix un nou punt de vista al retorn del trio de bruixes, mentre continua promocionant el seu nou número musical.

          


Hocus Pocus 2 és una comèdia live-action seqüela del clàssic de culte de Disney de 1993 Hocus Pocus. Que estarà dirigit per Anne Fletcher a partir d’un guió escrit per Jen D’Angelo (Workaholics). El pròxim film porta de nou a les germanes bruixes preferides dels fans, l’actriu guanyadora de diversos premis Bette Midler (The First Wives Club) com a Winifred Sanderson, la quatre vegades guanyadora d’un Globus d’Or Sarah Jessica Parker (Sex and the City) com a Sarah Sanderson i Kathy Najimy (Sister Act) com  a Mary Sanderson.

A més de les actrius originals, en aquesta seqüela podeu veure a les noves incorporacions del repartiment com ara Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Journey Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson, Dan Finnerty i Nina Kitchen.

“Han passat 29 anys des de que algú va encendre la Vela de la Falma Negre i va ressuscitar a les germanes del segle XVII, i estan cercant venjança”, diu la sinopsis. “Ara depèn de tres estudiants de secundaria evitar que les devastadores bruixes causin una nova mena de caos a Salem abans de l’alba en la vigília de Tots Sants”.

Hocus Pocus 2 està dirigit per Anne Fletcher (27 Dresses, The Proposal) a partir d’un guió escrit per Jen D’Angelo (Workaholics). És una producció de Lynn Harris i Steven Haft. Els productors executius són Adam Shankman, Ralph Winter i David Kirschnner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada