Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de juny del 2022

'The Elctric State'.


Netflix ha adquirit amb èxit els drets de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la gràfica de Simon Stålenhag titulada The Electric State, que serà dirigit pels directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo. Al cap davant del film dramàtic de ciència-ficció estarà l’estrella de Stranger Things, Millie Bobby Brown, qui ha estat vinculada al projecte des de 2020. La producció està programada per a començar aquesta tardor.

Això marca l’última col·laboració dels germans Russo amb el servei de streaming, abans del tan esperat debut del seu pròxim thriller d’espies mundial The Gray Man, protagonitzat per Chris Evans i Ryan Gosling. Mentre tant, The Electric State serà el quart llargmetratge de Brown amb Netflix després de Enola Holmes i els pròxim films Enola Holmes 2 i Damsel.

Publicada per primer cop l’any 2018, la novel·la de The Electric State, es desenvolupa en un futur alternatiu on una adolescent descobreix un estrany robot que li va enviar el seu germà desaparegut. Ella i el robot es proposen trobar al seu germà en un món imaginatiu de humans barrejats amb tota mena de robots, descobrint una gran conspiració en el procés. El mitjà assenyala que Chris Pratt es troba actualment en negociacions per a protagonitzar al costat de Brown.

“Ambientat en un passat “retro futurista”, segueix a una adolescent orfe (Brown) mentre travessa l’oest americà amb un robot i un rodamon excèntric a la recerca del seu germà petit”, diu la sinopsis.

L’adaptació cinematogràfica com he dit està dirigit pels germans Russo, a partir d’un guió escrit per Christopher Markus i Stephen McFeely. El projecte estava prèviament en mans de Uiversal Pictures.

Els germans Russo també en seran productors al costat de Mike Larocca a través de la seva companyia AGBO. Els productors executius són Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Geoff Haley, Markus i McFeely, amb Chris Castaldi i Patrick Newall com a productors.

El film The Electric State ha estat en desenvolupament des de 2017 i originalment estava programat per ser desenvolupada pel duo de It, Andy i Barbara Muschietti amb Andy com a director. Tot i això, Andy Muschietti va decidir renunciar a les seves funcions com a director del projecte per a centrar-se en l’esperat film del DCEU The Flash, de Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada