Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juny del 2022

'The Man From Toronto'.

Si ahir teníem les primeres imatges del film, avui us comparteixo que Netflix ha publicat el tràiler oficial de la seva nova comèdia d’acció The Man From Toronto, protagonitzat per Kevin Hart i Woody Harrelson. El film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 24 de Juny.

El tràiler que podeu veure a continuació, presenta seqüencies d’acció que destaquen un cas d’identitat equivocada, amb el personatge de Hart trobant-se en una situació perillosa en la que ha de fingir ser un assassí destacat, que en realitat és el personatge Harrelson.

          


Al costat de Hart i Harrelson, també hi participen Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Jasmine Mathews, Ellen Barkin (Animal Kingdom), Lela Loren (Altered Carbon), Pierson Fode i Jencarlos Canela, Kate Drummond (Wynnona Earp, Utopia Falls).

The Man from Toronto utilitza un cas d’identitat equivocada com el punt de partida del film després de que l’assassí més mortífer del món, conegut com l’home de Toronto (Harrelson), és confós per error (Hart) a la ciutat de Nova York en un lloguer de Airbnb.

Patrick Hughes (Hitman’s Bodyguard, Red Hill, The Hitman’s Wife’s Bodyguard) dirigeix el film. El guió està escrit per Robbie Fox (Playing for Keeps) i Chris Bremner a partir d’una història de Fox i Jason Blumenthal (Masters of the Universe).

Blumenthal produirà el projecte al costat dels seus socis de Escape Artists (The Upside) Todd Black i Steve Tisch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada