Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de juny del 2022

'The Ballad of Songbirds and Snakes'.


Només un dia després de que The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes afegís a diversos nous actors al seu repartiment, Hunter Schafer de Euphoria ha signat per a incorporar-se també al repartiment.

Schafer interpretarà a Tigris Snow, la cosina i confident de Coriolanus Snow. Tigris aconsella amb freqüència a Coriolanus com a mentor i serveix com el nucli de la seva brúixola moral. Schafer protagonitzarà al costat de Tom Blyth i Rachel Zegler la pròxima preqüela de The Hunger Games.

Basada en la novel·la preqüela de 2020 de Suzanne Collins, The Ballad of Songbirds and Snakes es desenvolupa 64 anys abans dels esdeveniments de la trilogia, començant en el matí de la collita dels Desens Jocs de la Fam, on s’assigna a Coriolanus Snow, de 18 anys com a mentor de la noia tribut el empobrit Districte 12.

“Anys abans de que es convertís en el tirànic president de Panem, Coriolanus Snow, de 18 anys, és l’última esperança per al seu llinatge que s’esvaeix, una família que algun cop va ser orgullosa i que va caure en desgràcia en un Capitoli de postguerra”, diu la sinopsis. “A mesura que s’acosten ràpidament els desens Jocs de la Fam anuals, el jove Snow s’alarma quan l’assignen com a mentor de Lucy Gray Baird, la nena tribut del empobrit districte 12. Però, després de que Lucy Gray atrau tota l’atenció de Panem cantant desafiant durant la cerimònia de collita. Snow creu que podria canviar les probabilitats al seu favor. Unint els seus instints per al espectacle i el seu nou coneixement polític, la carrera contra temps de Snow i Lucy per a sobreviure finalment revelarà qui és un ocell cantaire i qui és una serp”.

Escrit per Michael Lesslie basat en un esborrany de Collins i Michael Arndt, el film estarà dirigit pel director dels films de The Hunger Games, Francis Lawrence. Estarà guiat per la productora de la franquícia Nina Jacobson i el seu soci productor Brad Simpson, al costat de Lawrence. Suzanne Collins, Tim Palen i Jim Miller en seran productors executius. Meredith Wieck i Scott O’Brien supervisaran en nom del estudi.

Després del seu paper destacat i el seu debut com a actriu a The West Side Story de Steven Spielberg, l’estrella Rachel Zegler continua ascendint, ja que actualment té en cartera una sèrie de projectes d’alt perfil, inclòs Shazam! Fury of the Gods, l’adaptació live-action de Snow White i el film animat de fantasia de Apple, Spellbound.

La preqüela està actualment programat per estrenar-se als cinemes el 17 de novembre de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada