Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juny del 2022

'Nope'.

Universal Pictures ha publicat un nou tràiler de Nope el nou esperat film de terror i suspens de Jordan Peele. El film s’estrenarà el pròxim 22 de Juliol.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Nope està protagonitzat per el guanyador d’un Oscar Daniel Kaluuya, qui es reuneix de nou amb Jordan Peele, després de l’exitosa estrena al 2017 de Get Out. Al seu costat està Keke Palmer (Hustle) i el nominat al Oscar Steven Yeun (Minari), qui no és aliè al gènere de terror després de protagonitzar The Walking Dead. Els detalls addicionals sobre l’argument i els personatges del projecte encara es mantenen en secret, però de la mateixa manera que els dos primers films del director Peele, s’espera que sigui un thriller de terror psicològic barrejat amb temes de consciència social amb respecte a la raça i la societat. 

Després d’obtenir crítiques favorables pel seu treball en el camp de la comèdia durant anys, Peele va sorprendre al món amb Get Out, el seu debut com a director l’any 2017 i que va aterrar en el gènere de terror i va rebre elogis universals per part de la crítica i el públic per igual, generant a Universal una taquilla mundial de $255.429.395 d’un film que havia costat $4,5M i convertint-se en el primer director negre en guanyar un Oscar al Millor Guió Original, al mateix temps que també obtenia les nominacions a Millor Film i Millor Director.

Peele va seguir al 2019 amb un altre film de terror Us, que també va rebre bones crítiques i va recaptar un total de $255.184.580, aquest cop amb un pressupost una mica més alt $20M.

Nope és una producció de Monkeypaw Productions i Universal Pictures, amb Peele i Ian Cooper adjunts com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada