Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juny del 2022

'Star Wars: Skeleton Crew'.


Jude Law protagonitzarà Star Wars: Skeleton Crew, la pròxima sèrie de Disney+ que està desenvolupant Jon Watts.

L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Star Wars Celebration de 2022, amb Watts (qui ha dirigit els tres films de Spider-Man del UCM) present per parlar sobre la sèrie i revelar el seu nom complet. Anteriorment, la sèrie s’anomenava Grammar Rodeo (una referència a un episodi de Els Simpson en el que Bart i els seus companys de classe roben un vehicle i fugen durant una setmana) abans de la seva presentació oficial dijous de la setmana passada.

Al costat de Watts, la sèrie estarà escrita per Christopher Ford, qui també va treballar amb Watts com a escriptor a Spider-Man: Homecoming. No es sap molt sobre la sèrie o sobre a qui interpretarà Jude Law a partir d’ara, però Watts i Ford van descriure la sèrie com “per a nens, però no una sèrie per a nens”. S’espera que la sèrie comenci producció aquest estiu, amb els pilars de Star Wars Jon Favreau i Dave Filoni com a productors executius de la sèrie.

Star Wars: Skeleton Crew és solament una de les moltes sèries presentades en la Star Wars Celebration de 2022, amb la molt esperada tercera temporada de The Mandalorian i la preqüela de Rogue One, Andor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada