Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 de juny del 2022

'Scream 6'.


El repartiment de Scream 6 continua expandint-se, ja que des de Deadline ens informa que un grapat de nous actors s’han unit al pròxim film de la franquícia de terror.

Jack Champion (Avengers: Endgame, Avatar: The Way of Water), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Ginny & Gerogia) i Josh Segarra (Arrow, She-Hulk) estan llestos per a unir-se al repartiment del pròxim film, unint-se als membres que repeteixen de la cinquena entrega: Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding i Hayden Panettiere.

Actualment no està clar qui seran els quatre nous actors en el pròxim film, però donat que cada entrega de Scream s’ha centrat en un nou grup d’amics que intenten mantenir-se allunyats de Ghostface, no seria massa sorprenent veure a aquests actors completar el nou grup.

La producció del sisè film està programat per a començar a principis d’aquest estiu, i el film te com a data d’estrena el 31 de Març de 2023. Al costat del repartiment principal també veurà el retorn dels directors de la cinquena entrega, amb Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett de Radio Silence, després del èxit de la cinquena entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada