Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de juny del 2022

'The School for Good & Evil'.

Netflix finalment ha revelat el primer avanç i cartell del seu nou film de fantasia sobre l’adolescència, The School for Good & Evil, basat en la novel·la del mateix nom de Soman Chainani. S’espera que faci el seu debut el pròxim mes de setembre.

El tràiler ens mostra el nostre primer cop d’ull als personatges principals, Sophie i Agatha, mentre són transportades a l’escola màgica la qual dona nom al títol per un ocell gegant. També presenta un cop d’ull més proper a Charlize Theron i Kerry Washington.

          


The School for Good and Evil està protagonitzat per Sophia Anne Caruso (Jack of the Red Hearts) i Sofia Wylie (High School Musical: The Musical-The Series), les quals han estat escollides per a interpretar els papers principals de Sophie i Agatha. A elles se’ls uneix Charlize Theron com a Lady Lesso, Kerry Washington com a la professora Dovey, Laurence Fishburne com El Mestre de l’escola/Rafal Mistral i Michelle Yeoh com la professora Anemone.

The School for Good and Evil, seguirà a les millors amigues Sophie (Sophia Anne Caruso) i Agatha (Sofia Wylie), que estan a punt de descobrir a on van a l’escola els llegats dels contes de fades: The School for Good and Evil”, diu la sinoppsis. “Sophie sap que serà l’escollida per l’escola del Bé i s’unirà als ex alumnes com la Ventafocs i Blanca Neus, mentre que Agatha sap que es apta per a l’escola del Mal. Tot i això, quan s’inverteix la seva fortuna, la seva amistat es posa a prova i les noies descobreixen qui són realment.

El repartiment addicional inclou a Ben Kingsley, Rachel Bloom, Pattie LuPone, Rob Delaney, Mark Heap, Peter Serafinowicz, Jamie Flatters, Earl Cave, Emma Lau, Kit Young i Briony Scarlett.

El film està dirigit per Paul Feig (Bridesmaids) a partir d’un  guió adaptat per David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns) i Laura Solon (Office Christmas Party, Let It Snow). Els productors són Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Jane Startz i Feig i Laura Fischer, amb Zack Roth, Patricia Riggen i Chainani coma productors executius.

The School for Good and Evil és la primera de les sis novel·les de la sèrie, que ha venut més de 2,5 milions de copies i ha estat traduït a 30 idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada