Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de juny del 2022

'Paper Girls'.

Prime Video ha publicat el primer teaser del seu pròxim drama d’aventures de ciència-ficció Paper Girls, que estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 29 de Juliol. El teaser mostra el dilema del viatge en el temps dels adolescents de la dècada de 1980 Erin, Tiff, KJ i Mac després de trobar-se atrapats en l’any 2019. Mentre intenten trobar un camí de retorn a 1988, el quartet es troba amb la versió adulta de Erin.

Paper Girls es descriu com un viatge personal d’alt risc representat a través dels ulls de quatre nenes. Està protagonitzat per un repartiment molt jove que inclou a Camryn Jones com a Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet com a Erin Tieng, Sofia Rosinsky com a Mac Coyle i Fina Strazza com a KJ Brandman. Ali Wong, Nate Corddry i Adina Porter també apareixen a la sèrie.

          

“En les primeres hores del matí després de Halloween de 1988, quatre repartidores (Erin, Mac, Tiffany i KJ) estan en la seva ruta d’entrega quan queden atrapades en el foc creuat entre viatgers del temps en guerra, canviant el curs de les seves vides per a sempre”, es pot llegir en la sinopsis. “Transportades al futur, aquestes nenes han de trobar una manera de tronar a casa al passat, un viatge que les posarà cara a cara amb les versions adultes de si mateixes. Mentre repensen que els seus futurs són molt diferents a lo que imaginaven quan tenien 12 anys, estan essent perseguides per una facció militant de viatgers en el temps coneguda com Old Watch, que ha prohibit viatjar en el temps per a que es puguin mantenir en el poder. Per a sobreviure, les noies tindran que superar les seves diferències i aprendre a confiar unes amb les altres i amb si mateixes”.

Paper Girls és una producció de Amazon Studios i Legendary Television, en associació amb Plan B. Els productors executius són Vaughan, Chiang, Christopher C. Rogers, Stephany Folsom, Christopher Cantwell i Steven Prinz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada