Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de juny del 2022

'Percy Jackson and the Olympians'.


Més de dos anys després de que s’anunciés oficialment el projecte, la producció de la molt esperada adaptació televisiva per a Disney+ de la sèrie de novel·les de Rick Riordan, Percy Jackson and the Olympians finalment ha començat a Vancouver.

A més, Variety ens informa de que Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine), Virginia Kull (Big Little Lies), Glynn Turman (Fargo), Megan Mullally (Will & Grace) i Timm Sharp (Briarpatch) de han estat escollits com a personatges recurrents d’estrelles convidades de la pròxima sèrie de fantasia.


“La sèrie live-action explica la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

Els cinc nous membres del repartiment s’uneixen al repartiment principal prèviament anunciat amb Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu protagonista, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase i Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood.

Les descripcions oficials dels seus personatges es descriuen a continuació:

*Dionysus (Mantzoukas) més conegut com Mr.D- l’irritable i sarcàstic Mr.D dirigeix Camp Half Blood, un campament per a semideus.

*Sally Jackson (Kull): l’amorosa, protectora i desinteressada mare de Percy. Sally va criar el seu fill sabent que un dia tindrà que entregar-lo al perillós món dels déus del Olimp.

*Chiron (Turman) més conegut com a Mr. Brunner- disfressat de professor de llatí de Percy, Mr. Brunner, Chrion és el famós centaure i entrenador d’herois que proporciona a Percy orientació moral quan sigui necessari.

*Alecto (Mullally) més coneguda com a Mrs. Dodds- Mrs. Dodds és la professora estricte i irascible qui pot actuar monstruosament a vegades, perquè ho és. Ella és una de les tres fúries, coneguda com Alecto, que lleialment serveix a Hades, el déu del inframon.

*Gabe Ugliano (Sharp): el marit egoista, descarat i combatiu de Sally, així com el padrastre de Percy.


La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada