Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juny del 2022

'Gotham Knights'.

The CW ha publicat el tràiler oficial de Gotham Knights, la seva nova sèrie de superherois de DC, destacant les seqüeles d’un Gotham sense Batman. Està programada per a fer el seu debut en algun moment de 2023.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta al fill adoptiu de Bruce Wayne, Turner Hayes, qui es converteix en un dels sospitosos del assassinat del seu pare. També presenta el nostre primer cop d’ull a la resta del repartiment principal, inclosos Duela, Carrie Kelley i l’estrella de Supernatural, Misha Collins.

          

The CW ha escollit a Fallon Smythe com a Bluebird, Tyler DiChiara com el seu germà Cullen Row, Olivia Rose Keegan com a Duela Dent, Navia Robinson com a Carrie Kelley, Oscar Morgan com a Turner Hayes, Misha Collins com a Harvey Dent i Anna Lore com a Stephanie Brown.

“Arran del assassinat de Bruce Wayne, el seu rebel fill adoptiu forja una aliança poc provable amb els fills dels enemics de Batman quan tots són acusats de matar al Justicier emmascarat”, es pot llegir en la sinopsis. “I com els criminals més buscats de la ciutat, aquesta colla de renegats i inadaptats ha de lluitar per a netejar els seus noms. Però en una ciutat Gòtica sense un Cavaller de la Nit que la protegeixi, la ciutat es converteix en la més perillosa de totes. Tot i això, l’esperança ve dels llocs més inesperats, ja que aquest equip de fugitius no emparellats, es convertirà en la seva pròxima generació de salvadors coneguts com Gotham Knights (Els Cavallers de Gotham).

L’episodi pilot de DC està escrit i produït per els escriptors de Batwoman Natalie Abrams (Supergirl, All American) i Chad Fiveash & James Stoteraux (The Vampire Diaries, Gotham), basat en els personatges de DC Comics que van ser creats per Bob Kane i Bill Dedo.

La sèrie estarà produïda per Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television. Els productors executius inclouen a Fiveash, Stoteraux, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden, amb Abrams com a coproductora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada