Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juny del 2022

'Madame Web'.


Després de la recent incorporació de Celeste O’Connor, Sony Pictures ha reclutat a un altre jove actriu per al seu pròxim film de Marvel, Madame Web. Des de Deadline ens informen de que l’estrella de Sweet Girl, Isabela Merced, ha estat escollida oficialment per a protagonitzar al costat de Dakota Johnson i Sydney Sweeney el pròxim film de superherois. Encara no es coneixen més detalls sobre quin personatge interpretarà.

A més d’aquest projecte, a Merced la podrem veure pròximament en la nova versió de comèdia de The Father of the Bride (El Pare de la Núvia) i en l’adaptació reinventada de Romeo & Juliet de 20th Century, Rosaline. Les seves participacions notables són: Transformers: The Last Knight, Sicario: Day of the Soldado, Dora and the Lost City of Gold i Let It Snow.

Celeste O'Connor

Madame Web estarà protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal. Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada