Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juny del 2022

'Thunderbolts'.


El film de Marvel Studios Thunderbolts ha trobat al seu director, ja que des de Deadline ens informen de que Jake Schreier ha estat escollit per a dirigir el projecte extremadament secret, amb el guionista de Black Widow, Eric Pearson, també adjunt per a escriure el guió.

L’argument del film és relativament desconegut, però provablement cercarà adaptar la història general dels còmics, que gira en torn a un grup de supermalvat que participen en missions per al govern. Juntament amb l’argument, també es mantenen en secret quins malvats conformaran l’equip, tot i que Deadline informa de que Marvel ja s’ha posat en contacte amb certes persones que ja han estat en projectes del UCM per a mantenir l’agenda oberta.

Els possibles malvats que ja han aparegut en films o sèries de televisió anteriors en el UCM i tenen possibilitats d’estar en els Thunderbolts inclouen a Baron Zemo i Taskmaster, els quals ja han aparegut en projectes del Univers Cinematogràfic Marvel. Altres personatges malvats que podrien aparèixer inclouen a Yelena Belova, Ghost, The Abomination, U.S. Agent i Winter Soldier.

En quant a qui pot ser el líder del grup, els fans han especulat amb Zemo o Juliua Louis-Dreyfus, qui va ser presentada en la sèrie de Disney+ The Falcon and The Winter Soldier coma Valentina Allegra de Fontaine, serien les opcions per a liderar el grup.

La història de Schreier com a director no és extremadament extensa, ja que el cineasta sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour. Abans del seu treball a Hollywood, ha treballat amb artistes de la talla de Francis and the Lights, Selena Gomez, Justin Bieber, Haim, Baby Kemm i Kanye West.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada