Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de juny del 2022

'Madame Web'.


Segons Deadline, el nominat al Globus d’Or, Tahar Rahim, ha estat escollit oficialment per a incorporar-se al repartiment del pròxim film del Sony Pictures of Marvel Characters (SPMC), Madame Web. L’actor francès també s’uneix als ja confirmats Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife) i Isabela Merced (Transformers: The Last Knight).

Rahim és millor conegut pels seus aclamats papers en films com A Prophet i The Mauritanian, i aquest últim li ha valgut la seva primera nominació al Globus d’Or com a Millor Actor. Va protagonitzar la mini-sèrie de drama criminal del any passat The Serpent. Rahim apareixerà en el pròxim film de Ridley Scott, Napoleon i en la sèrie d’antologia Extrapolations, farcides d’estrelles de Apple TV+.

Madame Web estarà protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal. Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada