Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juny del 2022

'The Mandalorian Season 3'.


Bryce Dallas Howard es prepara per a tornar al món de Star Wars.

Segons The Hollywood Reporter, Howard tornarà a The Mandalorian, on dirigirà un episodi de la molt esperada tercera temporada. Això marcarà el quart paper en la direcció de Howard dintre del univers Star Wars, ja que ja va dirigir dos episodis de The Mandalorian (“Sanctuary” de la temporada 1 i “The Heiress” de la temporada 2), també va dirigir l’aclamat per la crítica “Return of the Mandalorian”, episodi de The Book of Boba Fett.

El mitjà també afirma que Dave Filoni dirigirà un “munt” d’episodis de la sèrie Ahsoka protagonitzada per Rosario Dawson. Aquest és un retorn al personatge de Filoni, qui va dirigir la primera aparició del personatge en el film Star Wars: The Clone Wars. Filoni també va dirigir al personatge a Star Wars Rebels i el seu debut a la sèrie The Mandalorian.

La tercera temporada de The Mandalorian va començar producció l’any passat i recentment s’ha fixat la data d’estrena per al Febrer de 2023. La sèrie va acabar recentment la producció de la seva tercera temporada, que continuarà amb les aventures de Din Djarin (Pedro Pascal), un guerrer Mandalorià. El personatge de Pascal també ha aparegut recentment a la sèrie de Disney+ The Book of Boba Fett.

La sèrie de Star Wars està protagonitzada per Pedro Pascal com un pistoler mandalorià solitari en els confins de la galàxia. Abans de la nova temporada, Din Djarin va aparèixer prèviament en el spin-off The Book of Boba Fett del any passat. A partir d’ara, Carl Weathers i Gian Carlo Esposito són els únics membres del repartiment confirmats per a la tercera temporada. L’estrella de Back to the Future, Christopher Lloyd, també s’ha unit per aquesta tercera temporada per a un paper d’estrella convidada.

The Madalorian prové dels productors executius Favreau, Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist i Carrie Beck. Favreau també s’estableix com el showrunners i un dels seus directors.

*Actualització

Durant la Star Wars Celebration es va anunciar una quarta temporada de The Mandalorian i ara el creador i productor executiu Jon Favreau ha confirmat que ja ha començat a escriure el guió, tot i que no ha rebut una comanda oficial.

Favreau també ha parlat sobre les creixents històries interconnectades amb altres sèries de Star Wars de Lucasfilm i com els equips creatius es coordinen entre si per a manegar la difícil tasca d’integrar els diferents fils narratius.

“Amb la televisió, tenim molta sort de no tenir que afanyar-nos explicant les coses en una hora i mitja o dos hores”, va dir Favreau a Cinema Blend sobre el seu procés d’escriptura. “Podem explicar històries lentament. Així que ara, com Dave [Filoni] està fent amb Ahsoka, s’està informant molt l’escriptura que estic fent per [The Mandalorian] temporada 4. Es torna més preciós. Crec que inevitablement, no importa quan simple comenci, els fils de la història comencen a connectar-se, entreteixir-se i sobreposar-se, i amb la profunda comprensió de Dave Filoni de tot lo relacionat amb el període de temps, sempre sorgiran oportunitats quan tinguem reunions de història i conversacions sobre, ‘Bueno, ja saps quin personatge estaria aquí ara’”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada