Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de juny del 2022

'Cabinet of Curiosities'.

Netflix ha publicat el primer tràiler de Cabinet of Curiosities de Gullermo del Toro, que mostra alguns dels nous membres del repartiment i fragments de les pròximes històries.

El nou tràiler revela les incorporacions de cinc nous membres al repartiment, amb Eric André, Sofia Boutella, Ismael Cruz Córdova, Kate Micucci i Charlyne Yi. Aquests cinc s’uneixen als ja prèviament anunciats Essie Davis, Luke Roberts, Andrew Lincoln, F. Murray Abraham, Glynn Turman, Ben Barnes, Elpidia Carrillo, Hannah Galway, Crispin Glover, Rupert Grint, Demetrius Grosse, David Hewlett, Tim Blake Nelson, Sebastian Roché i Peter Weller en la sèrie antològica.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro (anteriorment titulada Guillermo del Toro presenta 10 després de la mitjanit), es descriu com una col·lecció esgarrifant i que defineix el gènere d’acció en viu de històries diferents. Està creat i produït per del Toro, qui també en serà co-showrunner.

La llista de directors inclou a Panos Cosmatos, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Ana Lily Amirpour, Catherine Hardwicke, Guillermo Navarro, David Prior i Keith Thomas, amb Cosmatos, Kent i Natali també llestos per escriure episodis singulars. En quant als escriptors, Haley Z. Boston, Regina Corrado, David S. Goyer, Lee Patterson, Aaron Stewart-Ahn i Mika Watkins han estat seleccionats per a escriure’n episodis de la sèrie.

La sèrie és una col·lecció de històries sense precedents que defineixen el gènere i que cerquen desafiar les nostres nocions tradicionals de terror. De macabre a màgic, de gòtic a grotesc o clàssicament esgarrifant, aquests vuit contes igualment sofisticats i sinistres (incloses dues obres originals de del Toro) cobraran vida gràcies a un equip de escriptors i directors escollits personalment per del Toro.

Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro, és una producció executiva del guanyador d’un Oscar J. Miles Dale (Sex/Life), qui també en serà el showrunner i es reunirà amb del Toro després de The Shape of Water de 2017. Els productors executius són Gary Ungar i Regina Corrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada