Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de juliol del 2020

'Blue Bayou'.

Focus Features ha adquirit els drets mundials de ‘Blue Bayou’ de Justin Chon per a MACRO i Entertaiment One (eOne) fora del mercat virtual de Cannes. (des de Deadline)

Escrit i dirigit per Chon, qui va guanyar diversos premis del festival per ‘Ms. Purple and Gook’, Blue Bayou està protagonitzada per Chon al costat de la guanyadora del Premi de la Acadèmia Alicia Vikander (The Danish Girl, Tomb Raider), Mark O’Brien (Arrival), Linh Dan Pham i Emory Cohen (Brooklyn).

‘Blue Bayou’ explica la punyent història de Antonio LeBlanc, un adoptat corea criat als Estats Units que es veu obligat a enfrontar-se al seu passat llunyà i el que significa per al seu propi futur i el de la seva família quan inesperadament s’enfronta a la deportació.

“La capacitat de Justin d’obrir els nostres ulls a noves perspectives celebrant la nostre humanitat compartida és més vital ara que mai abans. Estem molt orgullosos de ajudar a dur la seva veu al món i de reunir-nos amb Alicia al costat dels brillants equips de eOne i MACRO”, va dir el president de Focus Features, Peter Kujawski.

El film ha estat finançada per MACRO i eOne. Els productors són Chon, Charles D. King (Mudbound), Kim Roth (Tigertail) i Poppy Hanks (Sorry To Bother You).

Clara Wu, Nick Meyer de eOne, Zev Foreman i Eddie Rubin són els productors executius. Greta Fuentes de MACRO i Yira Vilaro també en són coproductores. Focus Features distribuirà el film als Estats Units. I Universal Pictures International a la resta del món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada