Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juliol del 2020

'Chilling Adventures of Sabrina'.












Segons ens informen des de Deadline, Netflix ha optat per cancel·lar ‘Chilling Adventures of Sabrina’. El spin-off de ‘Riverdale’ protagonitzat Kiernan Shipka finalitzarà després de la quarta temporada a finals d’aquest any. 

Les dues temporades es van dividir en quatre parts. La primera part va constar de 11 episodis, mentre que la segona part va constar de 9 episodis, la tercera i quarta part es componen de 8 episodis cadascuna. El primer lot de episodis de la segona temporada es va estrenar el passat 24 de Gener.

En el transcurs dels vuit episodis de la part 4, The Eldritch Terrors baixaran sobre Greendale. El aquelarre ha de lluitar contra cada amenaça aterradora un per un (The Weird, The Returnsned, The Darkness, per anomenar alguns), tot el que duu a... The Void, que és la fi de totes les coses. Mentre les bruixes emprenen la guerra, amb la ajuda de The Fright Club, Nick comença a guanyar lentament el seu camí de retorn al cor de Sabrina, però serà massa tard?

La sèrie, protagonitzada per Kiernan Shipka (Mad Men) en el paper principal, va ser ordenada per Netflix després de que el desenvolupament inicial comences a The CW en un contracte de dues temporades, amb un acord establert per filmar ambdues temporades consecutivament. La primera temporada es va estrenar en el servei de streaming el 26 d’Octubre de 2018 i va ser elogiada per part de la critica i del públic per les seves imatges obscures, to esgarrifós i el desenvolupament principal de Shipka.

A Shipka l’acompanyen Lucy Davis (Wonder Woman) com a Hilda Spellman, Miranda Otto (Annabelle: Creation) com a Zelda Spellman, Michelle Gomez (Doctor Who) com a Mary Wardell/Lilith, Chance Perdomo com a Ambrose Spellman, Jaz Sinclair com a Roz Walker, Richard Coyle com a Padre Blackwood, Tati Gabrielle com a Prudence, Ross Lynch com a Harvey Kinkle, Gavin Leatherwood com a Nick Scratch, Lachlan Watson com a Susie/Theo Putnam, i Luke Cook com a the Dark Lord.

View this post on Instagram

FINAL PART LETS GOOO WITCHES!!!!!!! (pc @ccopp)

A post shared by Kiernan Shipka (@kiernanshipka) on

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) va escriure l’adaptació (també va escriure la base del còmic) i fa la funció de productor executiu. El drama prové de Berlanti Productions, de Warner Bros. Television.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada