Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de juliol del 2020

'Helstrom'.

Durant el panell de la Comic-Con@Home de la sèrie de Hulu ‘Helstrom’, es va estrenar un nou teaser per a la pròxima adaptació de la sèrie de terror basada en els còmics de Marvel. S’estrenarà a Hulu el pròxim 16 d’Octubre, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Marvel’s Helstrom, segueix als germans i a la suposada descendència del assassí en sèrie Daimon Helstrom (Austen) i Ana Helstrom (Lemmon). Angoixat pels seus antecedents familiars, els Helstrom perseguiran als més vils del món, amb el seu propi drama familiar.

Daimon Helstrom és professor de ètica i és un exorcista. Daimon no es fa il·lusions amb la idea de salvar un món per al que no té paciència; sols espera poder ajudar a algunes persones més properes a ell. En la seva batalla contra el món ocult, Daimon està decidit a erradicar als dimonis a mesura que sorgeixin, i no s’aturarà fins que siguin vençuts.

Ana Helstrom dirigeix una exitosa casa de subhastes i no pateix tonteries, però el seu veritable interès radica en caçar a qui fa mal als altres. Traumatitzada pel seu pare quan era nena, Ana es veu impulsada a alliberar al món d’aquells que com ell, inclús quan secretament li preocupa que el seu pare torni.

La sèrie està protagonitzada per Tom Austen (Grantchester, The Royals) com a Daimon Helstrom, Sydney Lemmon (Fear the Walking Dead) com a Ana Helstrom, Elisabeth Marvel (Homeland, Unbelievable) com a Victoria Helstrom, Ariana Guerra (raising Dion) com a Gabriella Rosetta, Robert Wisdom (Ballers) com a The Caretaker, June Carryl (Mindhunter) com el Dr. Louise Hastings i Alain Uy (The Passage) com a Chris Yen.

La primera temporada de Marvel’s Helstrom, està composta de 10 episodis i n’és productor executiu Paul Zybszewski, qui actuarà com a showrunner. Jeph Loeb de Marvel Television també n’és productor executiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada