Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juliol del 2020

'Mortal'.

Signature Entertaiment a publicat el avanç oficial del pròxim film de fantasia de superherois de André Øvredal titulat ‘Mortal’, que presenta a Nat Wolff com un adolescent norueg-estatunidenc que està fent tot el possible per controlar els seus desconeguts superpoders divins. El film s’estrenarà digitalment en el Regne Unit el 03 d’Agost. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basat en l’antiga mitologia nòrdica, Mortal és una aventura èpica de fantasia que es descriu com una fusió de films de superherois anteriors com Chronicle, X-Men i Thor. Seguirà la història d’un nen, que ha des descobrir els orígens dels seus poders extraordinaris abans de ser capturat per les autoritats capficades en condemnar-lo per un assassinat accidental. Una història d’aventures d’orígens impressionants i emocionants.

Els actors noruecs Iben Akerlie, Priyanka Bose, Arthur Hakalahti, Anna Sefunova i Per Egil Aske s’uneixen a Nat Wolff (Paper Towns, The Fault in Our Stars).

Mortal està escrit i dirigit per André Øvredal, qui també n’és productor executiu al costat de Aage Aaberge, Aron Eli Coleite, Malene Ehlers, Joshua Horsfield i Henrik Zein.

André Øvredal és més conegut pel seu llargmetratge debut com a director ‘Trollhunter’ i el film de terror sobrenatural de 2016 ‘The Autopsy of Jane Doe’. El seu treball més recent va ser l’adaptació live-action de ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ produïda per Guillermo del Toro. Els seus pròxims projectes són: ‘The Last Voyage of the Demeter’ per a Amblin i l’adaptació cinematogràfica de ‘The Long Walk’ de Stephen King.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada