Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juliol del 2020

'Teenage Mutant Ninja Turtles'.







Després de la decepció en la taquilla, del últim intent a la gran pantalla de l’estimada franquícia d’acció de ciència ficció, Nickelodeon està cercant un reboot de la franquícia de films ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ un cop més amb una nova pel·lícula CG, segons Deadline.

El nou film estarà produït per Seth Rogen, Evan Goldberg i James Weaver a través de la seva productora Point Grey Pictures i han aconseguit que Jeff Rowe (Gravity Falls, Connected) dirigeixi el projecte mentre que Brendan O’Brien (Neighbors: Sorority Rising) està adjunt per escriure’n el guió.

“Afegir el geni de Seth, Evan i James al humor i l’acció que ja és una part integral de TMNT, farà que això sigui una reinvenció del següent nivell de la propietat”, va dir Brian Robbins, president de Kids & Family per a ViacomCBS, en un comunicat declaració. “Tinc moltes ganes de veure el que fan, i se que Ramsey Naito i el seu equip estan encantats de dur a Nickelodeon Animation Studio a una altre gran direcció amb el seu primer film CG animat als cinemes”.

El nou film, no sols marcarà el primer cop en més d’una dècada que un film de TMNT ha estat completament animat, sinó que també marca la primera producció cinematogràfica CG per a Nickelodeon Animation Studios, amb Ramsey Naito, productor d’animació i desenvolupament de EVP, supervisant el projecte per a Nickelodeon mentre que Josh Fagen supervisarà per a Point Gray Pictures.

Originalment creat l’any 1984 per Mirage Studios a partir del còmic del mateix nom, els herois principals es van fer realitat a la pantalla petita amb la sèrie de televisió de 1987 abans d’arribar a la gran pantalla l’any 1990 de la mà de New Line Cinema, amb el film obtenint un gran èxit de taquilla i engendrant una franquícia de tres films. Després d’una adaptació inicial amb CGI l’any 2007, la franquícia reviuria l’any 2014 amb un film híbrid entre live-action/CGI produïda per Platinum Dunes de Michael Bay i Paramount Pictures, amb la primera (la de 2007) criticada per la critica, mentre que la segona (2014) va rebre millors critiques que la seva predecessora, tot i que va ser un fracàs comercial, el que va dur a la cancel·lació d’un tercer film.

Inicialment, es va anunciar un reboot el 2018 amb Bay, Andrew Form i Brad Fuller tornant a la producció i Andrew Dodge (Bad Words) llest per escriure’n el guió, però després d’un any en desenvolupament, el co-creador Kevin Eastman va confirmar en una entrevista que Paramount s’havia pres “en serio” les critiques negatives dels dos últims films i que es prenia el seu temps per entregar “la mena de coses del següent nivell”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada