Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de juliol del 2020

'La Fortuna'.

AMC Studios i Movistar+, la divisió de Televisió de pagament de la espanyola telefònica, en col·laboració amb MOD Pictures, han anunciat que el nominat el Premi de l’Acadèmia Stanley Tucci (The Lovely Bones, Big Night, The Devil Wears Prada) ha estat escollit per al nou treball de Alejandro Amenábar la sèrie limitada La Fortuna. El thriller d’aventures de sis episodis i que també estarà protagonitzat pels actors espanyols Álvaro Mel i Ana Polvorosa. (via Deadline)

Inspirada en la popular novel·la gràfica espanyola El Tesoro del Cisne Negro de Paco Roca i Guillermo Corral, la sèrie limitada de sis episodis està protagonitzada per Tucci com el caçador de tresors Frank Wild al costat de Mel, qui interpreta al diplomàtic inexpert Alex Ventura i Polvorosa com l’amiga de Alex en el treball i aventura, Lucía. El càsting el completen Clarke Peters (The Wire), com l’advocat Jonas Pierce, i T’Nia Miller (Years & Years), com l’advocada Susan McLean. Completen el repartiment principal Karra Elejalde, Manolo Solo, Blanca Portillo i Pedro Casablanc.

En ‘La Fortuna’, Alex Ventura, un diplomàtic jove i inexpert, es converteix involuntàriament en el líder d’una missió que posarà a prova totes les seves conviccions: recuperar el tresor enfonsat robat per Frank Wild, un aventurer que viatge pel món saquejant objectes de patrimoni comú de les profunditats del mar. Formant equip únic amb Lucía, una funcionaria pública combativa, i Jonas Pierce, un brillant advocat estatunidenc apassionat per els vells contes de pirates, Alex s’embarca en l’aventura de la seva vida, descobrint la importància del amor, l’amistat i el compromís amb les pròpies creences.

‘La Fortuna’ estarà creada pel guanyador d’un Premi de l’Acadèmia Alejandro Amenábar i Alejandro Hernández. Amenábar també està llest per a fer el seu debut com a director a la petita pantalla, ja que dirigirà els sis episodis.

Amenábar va dir: “En aquests dies, rodar una sèrie com aquesta es un gran desafiament que tot el nostre equip assumeix amb gran entusiasme i responsabilitat”. ‘La Fortuna’ tracte fonamentalment sobre l’optimisme i la voluntat de lluitar. El viatge de Alex Ventura també és nostre. El nostre objectiu és tenir un èxit complet, però sobretot esperem oferir al públic una bona dosis d’emoció i entreteniment el pròxim any”.  

AMC Studios i Movistar+ produiran la sèrie en col·laboració amb MOD Pictures. La producció començarà aquesta setmana a Madrid, Cádiz, Saragossa, Galicia i el País Basc, i es traslladarà a América del nord al 2021.

La sèrie s’estrenarà al 2021 a AMC en els Estats Units, Canadà, Amèrica Llatina i el Carib, així com a Movistar+ Espanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada