Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de juliol del 2020

'Killroy Were Here'.

El cineasta de culte/personalitat Geek Kevin Smith (Dogma, Clerks, Chasing Amy) ha revelat l’avanç del seu últim genere que ofereix ‘Killroy Was Here’, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Es diu que el film és una antologia de terror centrada en el fenomen del grafit “Kilroy Was Here”. Segons Wikipedia, “Kilroy was here és un símbol estatunidenc que es va fer popular durant la Segona Guerra Mundial, típicament vist en grafit. El seu origen es debat, però la frase i el gargot que l’acompanya es va associar amb les indicacions geogràfiques en la dècada de 1940: un home calb (a vegades representat amb pocs cabells) amb un nas prominent traient el cap per la paret amb els dits agafant-lo”.

El film va ser realitzat amb estudiants del Ringling Collage of Art & Desing a Florida. El repartiment inclou a Harley Quinn Smith, Jason Mewes, Azita Ghanizada, Ryan O’Nan, Betty Aberlin, Chris Jericho i Ralph Garman, amb Justin Kucsulain com Killroy.

Produïda per SModcast Pictures & Semkor Productions en associació amb Ringling Collage of Art & Desing, ‘Killroy Was Here’ està dirigida per Kevin Smith i escrita per Smith i Andy McElfresh (Withe Chicks). Nick Morgulis ha produït el film.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada