Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de juliol del 2020

'Wizards: Tales of Arcadia'.

Després de fixar una data d’estrena per al capítol final de la franquícia creada per Guillermo del Toro, Dreamworks Animation ha presentat el tràiler oficial de ‘Wizards: Tales of Arcadia’, que s’estrenarà a Netflix aquest mes d’Agost. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Després de ‘Trollhunters’ i ‘3Below’, el nova sèrie es centra en el mag d’entrenament Douxie (Colin O’Donoghue, Once Upon a Time) i els altres herois del món principal mentre s’embarquen en un viatge a la camelot medieval per ajudar a lluitar contra les forces del mal en una batalla apocalíptica per el control de la màgia.

La sèrie presenta una llista d’estrelles que inclou el retorn de O’Donoghue, Emile Hirsch (Once Upon a Time in Hollywood) com a Jim, Lexi Medrano (Trollhunters) com a Claire, Charlie Saxton (Hung) com a Toby, Steven Yeun (The Walking Dead) com a Steve, David Bradley (Harry Potter) com a Merlin, Lena Headey (Game of Thrones) com a Morgana, Fred Tatasciore (Teenage Mutant Ninja Turtles) com a Aaarrrgghh!!!, Clancy Brown (Billions) com a Gunmar, Diego Luna (Narcos: Mexico) com a Krel, Mark Hamill (Star Wars) com a Dictatious i Kelsey Grammer (Frasier) com a Blinky.

L’aventura també marcarà el retorn de Alfred Molina (Frozen II) com a Archie, amb nous membres en el repartiment que inclouen a Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) com la troll problemàtica Callista, James Faulkner (Game of Thrones) com a King Arthur i John Rhys Davies (The Lord of the Rings) com a Galahad.

‘Wizards: Tales of Arcadia’ està creat i produït per Del Toro al costat de Marc Guggenheim i Chad Hammes, amb Chad Quandt i Aaron Waltke com a coproductors executius del sèrie animada. S’estrenarà a Netflix el pròxim 07 d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada