Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de juliol del 2020

'Luca'.










Walt Disney Studios i Pixar han anunciat el seu nou film animat titulat ‘Luca’, prové del cineasta nominat al Premi de l’Acadèmia Enrico Casarosa, qui és conegut pel seu treball en el curt animat de 2011 ‘La Luna’. El nou film de Pixar està programat per fer el seu debut al Estiu de 2021. Aquest anunci es produeix abans de l’estrena cinematogràfica del seu film animat ‘Soul’, protagonitzat per Jamie Foxx, el 20 de Novembre.

Ambientada a Italia, el film animat es descriu com una aventura adulta que explicarà la història d’un nen anomenat Luca mentre experimenta un estiu inoblidable amb el seu millor amic recent descobert en una ciutat de la costa de la Riviera Italiana. Però tota la diversió està amenaçada per un secret profundament guardat: és un monstre marí d’un altre món just sota la superfície del aigua.

“Aquesta és una història profundament personal per a mi, no sols perquè està ambientada en la Riviera Italiana on vaig créixer, sinó perquè en el centre d’aquest film és una celebració de l’amistat. Les amistats infantils sovint marquen el rumb de en qui volem convertir-nos i són aquests llaços que estan en el cor de la nostre història de Luca”, va dir Casarosa en un comunicat. “Llavors, a més de la bellesa i l’encant de la costa italiana, el nostre film presentarà una inoblidable aventura d’estiu que canviarà fonamentalment a Luca”.

‘Luca’ serà el debut com a director al llargmetratge del cineasta italià Enrico Casarosa, qui ha treballat com artista de storyboards i escriptor a Pixar des de 2006 en films d’animació populars com Cars, Tatatouille, Up, The Good Dinosaur, Coco i Icredibles 2. El film també serà produït per Andrea Warren (Lava, Cars 3).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada