Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de juliol del 2020

'The Umbrella Academy season 2'.

Netflix acaba de presentar el primer cop d’ull a Baby Pogo, abans de l’estrena aquest divendres 31 de juliol de la segona temporada de ‘The Umbrella Academy’. A continuació podeu veure’n la imatge...

*SPOILERT ALERT!

Però perquè això és un gran problema? Pogo (interpretat per Adam Godley) va ser assassinat en la primera temporada. El seu retorn arriba a través d’un dispositiu d’argument de viatge en el temps en el que els personatges viatgen a una epoca en que Pogo encara és un ximpanzé jove. Mira, el viatge en el temps ajuda en qualsevol ocasió!

En la segona temporada, Five adverteix a la seva família (tant, i tantes vegades) que fer servir els seus poders per escapar del apocalipsis de Vanya al 2019 era arriscat. Bé, tenia raó: el salt en el temps dispersa als germans a temps a i al voltant de Dallas, Texas. Durant un període de tres anys. A partir de 1960. Alguns, després d’haver estat atrapats en el passat durant anys, segurs de que són els únics que van sobreviure. Five és l’últim a aterrar, just en mig d’un dia del judici final nuclear, que -SPOILER!- Resulta que és el resultat de la interrupció de la línia de temps per part del grup (déjà vu, algú?)

Ara la Umbrella Academy ha de trobar una manera de reunir-se, descobrir que ha ocasionat el dia del judici final, aturar-lo i tornar a la línia temporal actual per aturar aquell altre apocalipsis. Tot mentre és perseguit per un trio de despietats assassins suecs. Però en serio, no hi ha pressió ni res.

La sèrie està protagonitzada per Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe i Kate Walsh.

‘The Umbrella Academy’ es basa en els còmics i novel·les gràfiques populars i guardonades de Eisner, creats i escrits per Gerard Way (Mu Chemical Romance), e il·lustrats per Gabriel Bá i publicats per Dark Horse Comics.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornarà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada