Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de juliol del 2020

'John Constantine'.











John Constantine de DC Comics ha rebut diverses adaptacions en la pantalla al llarg dels anys en diferents espectacles i ara amb J.J. Abrams actualment desenvolupant una sèrie de Justice League Dark per a HBO Max, ara ha sorgit el rumor de que un nou film live-action centrada en el bruixot també està en desenvolupament a Warner Bros. (des de ComicBook.com)

Després de que The Direct va informar inicialment que una font els hi va dir que un film live-action de Constantine estava en procés en el estudi amb Bad Robot i Abrams com a productor i que el to estaria en línia amb la seva sèrie de HBO Max, Brandon Katz de The Observer va utilitzar Twitter per a confirmar que també va escoltar alguns rumors potencials, que inclús inclouen la possibilitat de que Keanu Reeves troni a interpretar a Constantine després del film de 2005.

El rumor es produeix immediatament després dels rumors que han començat a circular en el sentit de que l’estudi també esta desenvolupant actualment una adaptació cinematogràfica de la superheroïna màgica de DC Comics, Zatanna Zatara, que segons les informacions s’està treballant de forma independent de la sèrie Justice League Dark de J.J. Abrams. Tot i que això pot semblar un assumpte complicat per alguns fans, no és del tot impossible, ja que WB i DC planegen presentar al públic a la gran pantalla el concepte del multivers en el pròxim The Flash, amb Michael Keaton en converses per a repetir el seu emblemàtic Batman en el film com una versió alternativa del univers de l’heroi.

Tampoc seria el primer cop que els diversos mons de cinema i televisió s’han creuat o existit simultàniament, amb la sèrie Doom Patrol de DC Universe/HBO Max amb la representació de Victor Stone/Cyborg de Joivan Wade, mentre que el DC Extended Universe presentava a Ray Fisher en el mateix rol inclús es va explicar en el esdeveniment crossover Arrowverse d’aquest any, “Crisis on Infinite Earths”, que el univers DCEU, Arrowverse i Titans/Doom Patrol estan en terres separades, amb el cameo de Flash de Ezra Miller en un episodi de The Flash mentre que el Cyborg de Wade va fer un cameo a un episodi Legends of Tomorrow.

Tot i que actualment no està clar qui protagonitzaria el film de Constantine, donat el culte recent continuat al voltant de la sortida criticada de Reeves i el seu ressorgiment en popularitat en la taquilla amb la franquícia de 'John Wick' i el pròxim ‘The Matrix 4’ i ‘Bill and Ted Face the Music’, així com el desig continuat de l’actor de 55 anys de repetir el paper, és completament possible que WB el vegi com a protagonista del film.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada