Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de juliol del 2020

'Sinkhole'.

El guanyador d’un Emmy Jordan Peele (Us) i la nominada a un Emmy Issa Rae (Insecure) estant unint les seves ments creatives per a produir una adaptació del conte de terror Sinkhole a Universal Pictures, segons The Hollywood Reporter.

Escrit per Leyna Krow i publicat el 2016, la història es centra en una família jove a mesura que es muden a la casa dels seus somnis i descobreixen un clavegueró al pati de darrera de la casa. Però pe a la seva sorpresa, el clavegueró pren totes les coses que estan trencades i destruïdes i les repara com noves, però han d’encarar el que succeeix quan aquesta cosa és una persona.

Tot i que actualment no hi ha escriptors o directors associats al projecte, les fonts informen de que el film es considera un vehicle estrella en potència per a Rae, que produirà la “peça de gènere que s’ocupa de la qüestió de la perfecció i identitat femenina” a través de la seva companyia Issa Rae Productions al costat de Montrel McKay i Sara Rastogi.

Peele i Win Rosenfeld estan llestos per a produir el projecte a través de la seva companyia Monkeypaw Productions, que ha estat darrera dels seus èxits creatius com a director i ha contribuït al film ‘BlacKkKlansman’ guanyador d’un Oscar i també al molt esperat reboot de ‘Candyman’ de Nia DaCosta, així com el renaixement de ‘Twilight Zone’ allotjat a la HBO i la pròxima adaptació de ‘Lovecraft Country’.

Rae ha treballat anteriorment amb Universal en la comèdia de fantasia ‘Little’ i el ben rebut drama romàntic ‘The Photograph’, mentre que la col·laboració de Peele amb Universal es remunta al seu debut com a director i guanyador d’un Oscar, ‘Get Out’, i la seva continuació ‘Us’, així com els pròxims ‘Candyman’ i el film de terror d’un putxinel·li ‘Abruptio’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada