Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de juliol del 2020

'Nomadland'.

Searchlight Pictures ha anunciat que el pròxim llargmetratge de la directora de ‘Eternals’, Chloé Zhao, ‘Nomadland’, protagonitzat per Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), arribarà al circuit cinematogràfic més important aquesta tardor a Venecia, Toronto, Telluride i New York, seguit d’una estrena nacional. (via Deadline)

Basat en el llibre de no ficció de Jessica Bruder de 2017 del mateix nom, la història es centra en Fern (McDormand), una dona que, després del col·lapse econòmic d’una Empresa de la ciutat en la rural Nevada, empaca la seva camioneta i es posa a fer camí per explorar una vida fora de la societat convencional com un nòmada modern.

Al costat de McDormand, el film comptarà amb aparicions de nòmades reals com Linda May, Swankie i Bob Wells com a mestres i companys de Fern en la seva exploració a través del extens paisatge del oest americà, i també co-protagonitzarà al costat del nominat al Oscar David Strathairn (Nightmare Alley).

“El camí americà em fascina”, va dir Zhao en un comunicat. “És punyentment preciós i profundament complicat. Hi he viatjat durant molts anys i sempre vaig esperar capturar un cop d’ull. Estic agraïda de poder arribar a Nomadland i estic emocionada de que el públic s’uneixi a Fern en la seva aventura”.

El film s’estrenarà mundialment amb projeccions simultànies el 11 de Setembre en el 77th Venice Internacional Film Festival i el 45th Toronto Internacional Film Festival, que comptarà amb presentacions virtuals de la productora, escriptora, editora i directora Zhao i la productora/actriu McDormand. Amb Telluride cancel·lat en la seva 47th Edició degut a la pandèmia mundial, organitzarà una projecció especial de autocinema “Telluride from Los Angeles” conduint una projecció més tard aquella nit amb aparicions en persona del duo.

“És un gran plaer i un honor ser part de la presentació del nou film de Chloé Zhao al món”, va dir el director del Venice Internacional Film Festival, Alberto Barbera, en un comunicat. “Nomadland és un viatge valent i conmovedor a un món que existeix sota el radar de la consciencia social dominant. És un film que adquireix un significat particular en un moment de aïllament induït per una pandèmia, demostrant que valors com el recolzament mutu i un fort sentit de la comunitat poden salvar-nos de la soledat, el fracàs i la desesperació. També estic feliç de compartir l’oportunitat de donar suport a aquest preciós film amb els nostres col·legues dels Festivals de Telluride, Toronto i New York: una senyal concreta de solidaritat i col·laboració en aquest moment sense precedents i difícil”.

McDormand produeix el film al costat de Peter Spears (Call Me By Your Name), Mollye Asher (The Rider), Dan Janvey (Beasts of the Southern Wild) i Zhao (The Rider, Eternals), qui ha adaptat el guió i l’ha editat ella mateixa.

“La comprensió i representació de Chloé de la bellesa en capes de la experiència humana pren noves altures a Nomadland”, va dir la directora executiva del Telluride Film Festival, Julie Huntsinger, en un comunicat. “Tom Luddy i jo creiem en la seva visió i estem agraïts de unir-nos amb els nostres col·legues de Toronto, Venecia i New York per destacar aquesta consecució sensible i sorprenent”.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada