Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de juliol del 2020

'Spider-Man 3'.











El passat mes d’Abril, l’estrella del MCU Tom Holland va revelar que encara no estava segur de quan començaria la producció de ‘Spider-Man 3’ de Sony Pictures i Marvel Studios. Tot i això, a mesura que comença la producció per l’altre projecte d’alt perfil de Holland, ‘Uncharted’, sembla que ja s’ha establert un pla per al inici de la producció de la tercera entrega del aràcnid amb l’actor britànic de 24 anys i que proporciona una actualització sobre la potencial línia de temps de producció.

En una aparició en un vídeo publicat a través de Patreon de Dominic Holland, Holland va confirmar que necessita acabar ‘Uncharted’ primer abans de poder continuar i començar a filmar ‘Spider-Man 3’, que amb sort acabarà el Febrer de 2021.

“Acaba Uncharted, acaba Spider-Man el Febrer del pròxim any”, va dir Holland en el Patreon del seu pare ( a través de Reddit). “Dues gires de premsa, potser juntes, el que hauria de dur sis setmanes de treball”.

Originalment estava programada per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021, el film s’ha endarrerit fins el 05 de Novembre de 2021. La data d’estrena anterior de la tercera entrega de Spider-Man, ara la ocupa ‘Uncharted’.

Tom Holland tornarà per interpretar a peter Parker/Spider-Man i quedarà per veure a quins enemics s’enfronta aquest cop. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol numero de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors. El Spider-Man de Holland també apareixerà en un altre film de Marvel Studios segons el nou acord.

La pròxima llista del Spidey de Sony inclou la seqüela de Venom, ‘Venom: Let There Be Carnage’ protagonitzada per Hardy i dirigida per Adny Serkis, així com ‘Morbius’ protagonitzada per Jared Leto i dirigida per Daniel Espinosa, i ha el rumor d’un film de ‘Kraven the Hunter’. En un principi aquests films tindran connexió amb els films de Spidey del MCU, ja ho vàrem veure en el tràiler de Morbius on en un fotograma apareixia el Buitre interactuant amb el Dr. Michael Morbius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada