Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de juliol del 2020

'The Old Guard Sequel'.

*SPOILER ALERT* (si no has vist el film, millor no continuïs llegint)

El divendres de la setmana passada es va estrenar a Netflix el film d’acció i fantasia ‘The Old Guard’, que va estar ben rebuda tant per part de la critica (70/100 a Metacritic), com per part del públic (6,7/10 a IMDb). Després de convertir-se en el film més vist del servei de streaming (jo la vaig veure ahir i la puntuaria amb un 7,5 o 8) en un dia després d’estrenar-se, els fans han estat reclamant una seqüela, especialment degut al seu intens cliffhanger (final de suspens) on vam poder veure el retorn de Quynh (Van Veronica Ngo), qui encara estava viva després de estar més de 100 anys al fons del mar tancada en un sarcòfag de ferro. Es per això que moltes persones han estat interessades i emocionades amb el que pot succeir després per la banda de guerrers immortals i com Andy el personatge de Charlize Theron reaccionarà al retrobar-se de nou amb Quynh.

Parlant amb Games Radar, la directora Gina Prince-Blythewood va parlar sobre la possible seqüela de ‘The Old Guard’, revelant que ella ja té plans per al futur del film.

“Es basarà en la novel·la gràfica”, va explicar Prince-Blythewood. “En termes del que Greg [Rucka] ha escrit, Quynh ha aixecat cap, i això ocasiona alguns problemes, absolutament. Però també, hi ha una història molt solida que aborda problemes en el món, el que novament porta més malvats que no són immortals, pel que és un equilibri realment genial entre els dos, en la novel·la gràfica”.

En un altre entrevista amb Collider, Prince-Blythewood també va revelar que el creador i guionista de les novel·les gràfiques Greg Rucka sempre havia imaginat que l’adaptació cinematogràfica es convertiria en una trilogia. “Greg sempre ha imaginat això com una trilogia. Se cap a on va la història i es força tonta”.

Basat en el còmic de Greg Rucka i l’artista Leandro Fernandez del mateix nom, The Old Guard parla d’un petit grup de soldats, liderats per una dona anomenada Andromache de Scythia o Andy, que són inexplicablement immortals i han estat treballant com a mercenaris al llarg dels segles. Però en el segle XXI, la innovació de no morir va desaparèixer fa molt temps, ja que el grup pateix una sacsejada en els seus ossos quan descobreixen l’existència d’una nova immortal, una dona negra que serveix als Marines, al mateix temps que una organització nefasta captura les seves immortals accions davant la càmera.

L’adaptació cinematogràfica està protagonitzada per Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) com a Andromache de Scythia, Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) com a Nile Freeman i Chiwetel Ejiofor (12 Years a Salve, Doctor Strange) com a Copley. També comptarà amb Marwan Kenzari (Aladdin) com a Yusuf Al-Kaysani, Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) com a Sebastian le Livre, Luca Marinelli (Trust) com a Nicolo di Genova, Harry Melling (The Ballad Of Buster Scruggs) com a Merrick i Veronica Ngo (Bright).

‘The Old Guard’ està dirigit per Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) a partir d’un guió escrit per el creador del còmic Greg Rucka mentre fa el seu debut en el guió. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance en són productors. Marc Evans, Theron i els seus Caps Denver i Delilah, Beth Kono i Aj DLx també produeixen. Stan Wlodkowski i Rucka són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada