Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de juliol del 2020

'Unruly'.

Després de més d’un any des de l’estrena de la tercera temporada de ‘True Detective’, des de Variety ens informen de que el dues vegades guanyador d’un oscar Mahershala Ali està establint la seva última col·laboració amb HBO, mentre firma oficialment per al paper principal el la pròxima sèrie limitada titulada ‘Unruly’. Produïda per Tom Hanks, la mini sèrie de sis parts es centrarà en la vida de la llegenda de la boxa Jack Johnson.

Basat en el documental de PBS de 2005 de Ken Burns titulat ‘Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson’, la sèrie limitada segueix a Mahershala Ali com a Jack Johnson, qui és conegut com el primer campió de boxa de Pes Pesat del món. Descrit com un negre que no es justifica, Unruly narra la vida de Johnson mentre navegava pel competitiu món del la boxa durant el zenit de la era de Jim Crow.

Curiosament, aquest serà el segon cop que Ali interpretarà a Johnson com el va interpreta en la producció del 2000 de ‘The Great White Hope’. Des de llavors, l’actor de Moonlight ha volgut tenir la oportunitat a Johnson en la pantalla i inclús l’ha descrit com el paper somiat.

La sèrie ‘Unruly’ estarà escrita pel nominat al Tony, Dominique Morisseau. Serà produïda per Ali al costat de la seva muller Amatus Karim a través de la seva productora Know Wonder com a part del acord del primer cop d’ull de Ali a la HBO. A més de Hanks, Gary Goetzman també en serà productor executiu per a Playtone. Ken Burns de Florentine Films i Mimi Valdés de Know Wonder juntament amb Beau Willimon i Steven Shareshian de Playtone també en seran productors executius.

Altres projectes destacats en els que ha participat Ali inclouen: The Curious Case of Benjamin Button, The Place Beyond the Pines, Free State of Jones, Moonlight, i Green Book amb aquests dos últims els quals li van valdre per a guanyar dos Oscar’s al Millor Actor de Repartiment. També serà el nou Blade en el pròxim film que prepara Marvel Studios per al MCU.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada