Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juliol del 2020

'Emancipation'.

Segons Deadline, el mercat virtual de Cannes acaba de ser l’amfitrió del acord més gran d’adquisició de festivals de cinema de la història del cine. El desenfrenat thriller d’acció i esclaus ‘Emancipation’, que serà dirigit per Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, The Equalizer franchise) i l’actor Will Smith (Suicide Squad, Bad Boys For Life), suposadament ha enxampat entre $105M i $120M (Depenent de les compres en brut) de Apple després d’una intensa guerra d’ofertes amb Warner Bros.

El guionista Willam N. Collage també obtindrà una xifra de set i mig per al seu guió, amb ‘Emancipation’ programada per estrenar-se als cinemes abans de ser transmesa en tot el món per Apple+. S’espera que la producció comenci a principis de 2021.

El film es basarà en Peter, un esclau fugitiu obligat a avançar-se als caçadors de sang freda i els pantans implacables de Louisiana en un tortuós viatge cap al nord per unir-se al Exèrcit de la Unió. Després de mostrar la seva espatlla nua durant un examen mèdic del exèrcit, es van prendre fotos de les cicatrius de les fuetades d’un supervisor que quasi el mata. Quan la foto, que es va conèixer com “The Scourged Back”, va ser publicada pel independent i Harper’s Weekly l’any 1863, va resultar ser la prova més gran de la crueltat de l’esclavitud en els Estats Units.

Escrit per William N. Collage, el projecte utilitzarà la història real com a rerefons històric mentre segueix servint com un thriller d’acció que es centra en el viatge desafiant de la mort de Peter per escapar dels seus captors, inclòs la utilització de ceba per emmascarar la seva olor dels gossos i córrer descalç a través dels pantans durant 10 dies.

El film serà produït per Apple Studios al costat de Westbrook Studios de Smith, Fuqua Films, Escape Artists de Todd Black i McFarland Entertaiment de Joey McFarland. James Lassiter i Jon Mone serviran en una capacitat de producció a través de Westbrook, amb Cliff Roberts en la producció executiva.

Amb Fuqua finalitzant postproducció sobre el film d’acció i ciència ficció ‘Infinite’ protagonitzat per Mark Wahlberg (Spenser Confidential, Pain & Gain) i Smith esperant per tornar a iniciar la producció de ‘King Richard’, el duo té la intenció de començar la producció del film a principis de 2021.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada