Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de juliol del 2020

'Cursed'.

Abans del seu debut aquest divendres, Netflix ha publicat el primer llargmetratge de la seva pròxima adaptació de la sèrie de fantasia ‘Cursed’, amb entrevistes al repartiment principal encapçalat per Katherine Langford mentre parlaven de la increïble visió de Tom Wheeler i Frank Miller per a la sèrie. La sèrie de 10 episodis estarà disponible en el servei de streaming el 17 de Juliol. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basada en el llibre més venut de Tom Wheeler i Frank Miller en el New York TImes, Cursed és una nova imaginació de la llegenda artúrica, explicada a través dels ulls de Nimue, una jove amb un misteriós do destinada a convertir-se en la poderosa (i tràgica) Lady del llac. Després de la kort de la seva mare, troba un company inesperat amb Arthur, un humil mercenari, en una cerca per trobar a Merlí i entregar una espasa antiga. Al llarg del seu viatge, Nimue es convertirà en un símbol de coratge i rebel·lió contra els terrífics paladí rojos i el seu còmplice el Rey Uther. La sèrie és una història sobre l’arribada a l’edat adulta els quals són temes familiars per al nostre temps: la destrucció del món natural, el terror religiós, la guerra sense sentit i el coratge de liderar davant lo impossible.

La sèrie estarà protagonitzada per la nominada al Globus d’Or Katherine Langford (13 Reasons Why, Love Simon, Knives Out) com a Nimue. També comptarà amb Devon Terrell com a Arthur, Gustaf Skarsgård com a Merlí, Daniel Sharman com a Weeping Monk, Sebastian Armesto com a King Uther Pendragon, Matt Stokoe com a Gawain, Lily Newmark com a Pym, Shalom Brune-Franklin com a Igraine, Emily Coates com a Sister Iris, Billy Jenkins com a Squirrel, Bella Dayne com a Red Spear i Peter Mullan com a Father Carden.

La sèrie ‘Cursed’ és creada i produïda executivament pels autors Tom Wheeler i Frank Miller amb Wheeler com a Showrunner. També està produïda per Alex Boden amb Silenn Thomas com a productor executiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada