Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juliol del 2020

'Snow Blind'.

Després d’una intensa guerra d’ofertes entre sis grans estudis, des de Deadline ens informen de que Apple ha adquirit amb èxit els drets de l’adaptació cinematogràfica de suspens de ‘Snow Blind’ de Jake Gyllenhaal, basat en la novel·la gràfica de Ollie Masters i Tyler Jenkins del mateix nom. El projecte també ha trobat director el suec Gustav Möller (The Guilty), qui ha signat per a dirigir el seu primer film en anglès. 

La novel·la gràfica, escrita per Ollie Masters (The Kitchen), segueix al adolescent de la escola de secundaria Teddy, el qual la vida en un suburbi tranquil de Alsaka es posa potes enlaire quan publica una innocent foto del seu pare online i després descobreixi que ell i la seva família estan en el Programa de Protecció de Testimonis. Quan un home que cerca venjança i els agents del FBI envaeixen la seva ciutat, Teddy descobreix que les raons del seu pare per a ingressar en el Programa de Protecció de Testimonis poden ser no tant innocents com ell diu.

L’adaptació cinematogràfica estarà escrita per l’autor i guionista guanyador de la medalla Carnegie, Patrick Ness, millor conegut pel seu treball en la fantasia de 2011 ‘A Monster Calls', escrivint la novel·la i escrivint el guió, i autor de la sèrie de novel·les Chaos Walking i coescriure el guió per a la pròxima adaptació protagonitzada per Tom Holland (Spider-Man MCU) i Daisy Ridley (Star Wars).

El film es presenta actualment com a Prisoners, el thriller protagonitzat pel nominat al Oscar Gyllenhaal, barrejat amb Running on Empty, amb Ross Richie i Stephen Christy de Boom! Studios, Mett Norkjaer, Gyllenhaal i Riva Marker de Nine Stories estan adjunts per produir. Adam Yoelin i Noah Stahl en seran productors executius.

‘Snow Blind’ marca el darrer material pres de Boom! Studios per a una adaptació cinematogràfica, amb el mes de Gener donant a conèixer que Point Gray Pictures de Seth Rogen va adquirir els drets de la novel·la gràfica de terror Memetic amb Mattson Tomlin (The Batman) signant per escriure’n el guió.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada