Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de juliol del 2020

'If it Bleeds'.










Segons Deadline, la novel·la més recent del aclamat autor de terror Stephen King titulada ‘If it Bleeds’ ja ha obtingut tres ofertes per adaptar-la a un film de tres estudis diferents. La novel·la, que consta de quatre històries curtes, s’ha publicat per primer cop l’Abril d’aquest any.

Netflix en associació amb Blumhouse Productions i el creador guanyador d’un Emmy Ryan Murphy (American Horror Story) han adquirit amb èxit els drets cinematogràfics de Mr. Harrigan’s Phone, que és la primera història curta de la novel·la. John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks) ha signat per escriure i dirigir l’adaptació cinematogràfica amb Murphy, Jason Blum i Carla Hacken com a productors.

Descrit amb el mateix to que Stand By Me, Mr. Harrigan’s Phone segueix la història d’un nen a Maine mentre es fa amic d’un vell i retirat multimilionari anomenat Sr. Harrigan, qui primer va establir un vincle a través d’un iPhone. Quan el Sr. Harrigan mor, el adolescent posa el telèfon a la butxaca del seu amic abans del enterrament i quan el jove solitari li deixa un missatge al seu amic mort, es sorprèn en rebre un missatge de text més enllà de la tomba.

Mentres tant, les altres dues històries de la novel·la titulats The Life of Chuck i Rat, han estat seleccionats per Darren Aronofsky a través de la seva companyia Protozoa i Ben Stiller respectivament. A més de protagonitzar, s’espera que Stiller produeixi i dirigeixi el film Rat.

En quan la història curta principal de la novel·la, Let It Bleed  es centra en Holly Gigney, de la agència de detectius Finders Keepers, que ha estat un personatge popular recurrent en totes les novel·les de King, incloent The Outsider i la trilogia de Bill Hodges. Tot i que encara no ha optat cap servei de streaming o xarxa social, es provable que sigui adquirida per HBO, especialment degut a l’adaptació de la sèrie limitada més recent The Outsider de la xarxa Premium on vam poder veure-hi a la nominada al Oscar Cynthia Erivo interpretar el paper de Holly Gibney.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada