Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de juliol del 2020

'Hawkeye'.

Segons The Hollywood Reporter, Marvel ha seleccionat a Amber Finlayson i Katie Ellwood (alies Bert i Bertie), millors conegudes pel seu treball a ‘Troop Zero’ i Rhys Thomas (Staten Island Summer) per a dirigir un bloc d’episodis per a la sèrie Hawkeye de Disney+. Tot i que, no s’ha revelat la data d’inici de la producció, és de grat saber que la sèrie de Marvel progressa en el desenvolupament.


La sèrie limitada de ‘Hawkeye’ on Jeremy Renner reprendrà el seu paper de Clint Barton, amb una història que presentarà a la seva protegida Kate Bishop. En els còmics, Bishop es converteix en el següent Hawkeye després de Clint Barton i també esdevé membre dels Young Avengers. Hailee Steinfeld, estaria en converses per interpretar a Kate Bishop.

En els còmics, Bishop es converteix en Hawkeye després de Clint Barton, també és membre dels Young Avengers. Disney encara no ha confirmat si té plans per donar-li a Bishop la seva pròpia sèrie o que aparegui en el MCU més endavant, però n’és una possibilitat. En un principi ‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor de 2021 a Disney+.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada