Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de juliol del 2020

'The New Mutants'.

Durant el panell de ‘The New Mutants’ a la Comic-Con@Home, es va publicar un tràiler amb l’escena d’obertura del film (1min aprox.), que podreu veure a continuació, així com nous cartells que es van compartir a través del compte de Twitter del film. Els cartells són part d’un nou sorteig on els fans poden guanyar un dels cartells seguint les pautes publicades aquí.

          






20th Century Fox, en associació amb Marvel Entertaiment, presenta ‘The New Mutants’, un original thriller de terror ambientat en un hospital aïllat on hi ha un grup de joves mutants per a un seguiment psiquiàtric. Quan de sobte comencen a produir-se esdeveniments estranys, es posaran a prova tant les seves noves habilitats mutants com la seva amistat quan es barallen per intentar sobreviure.

El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) com a Illyana Rasputin/ Magik i Maisie Williams (Game of Thrones, Gen: Lock) com a Rahne Sinclair/ Wolfsbane, amb Henry Zaga (13 Reasons Why) com a Suspot, Blu Hunt com a Dani Moonstar i Charlie Heaton (Stranger Things) com a Cannonball.

El film està produït per Simon Kinberg, p.g.a, Karen Rosenfelt i Lauren Shuler Donner amb Stan Lee i Michele Imperato Stabile com a productors executius. Actualment, el film té fixada la data d’estrena per al 28 d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada