Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juliol del 2020

'Malcolm & Marie'.

Degut a la pandèmia mundial que encara està activa, les produccions de cinema i televisió de tot el món van haver d’aturar-se temporalment durant els últims tres mesos. Recentment, s’ha informat de que algunes produccions d’alt perfil, inclòs ‘Jurassic World: Dominion’, ja s’estaven preparant per reiniciar la filmació a finals d’aquest mes.

Tot i això, sembla que aquest no ha estat el cas del pròxim film dramàtic del creador de ‘Euphoria’, Sam Levinson, titulada ‘Malcolm & Marie’ tal com ens diuen des de Deadline, el film ja hauria començat producció durant els mesos d’aturada. Protagonitzat per l’estrella de ‘Spider-Man: Homecoming’ i ‘Spider-Man: Far From Home’, Zendaya i el nominat al Globus d’Or John David Washington (BlackKkKlansman), el film també ha acabat recentment la seva producció de 16 dies a Carmel, California, que suposadament va durar del 17 de Juny al 2 de juliol. Zendaya va publicar ahir via Twitter una foto d’ella juntament amb John David, que podeu veure a continuació...

Els detalls de l’argument de ‘Malcolm & Marie’ es mantenen en secret, però es compara amb l’aclamat film de matrimoni de Netflix de 2019, ‘Marriage Story’. També s’espera que el film presenti una sèrie de temes socials que estiguin en línia amb el que el món està experimentant actualment.

La idea per al projecte va començar quan Zendaya va contactar amb Levinson, preguntant-li si era possible per ell escriure i dirigir un film durant la quarantena. Després d’uns dies, a Levinson se li va ocórrer la història del film protagonitzat per Zendaya. Per a fer realitat aquest projecte, Levinson (Queen & Slim) al costat de Kevin Turen, Washington i Zendaya han finançat personalment el projecte durant l’etapa de preproducció i producció.

Abans i durant la filmació, els productors van implementar protocols estrictes per a garantir la seguretat del repartiment i l’equip i complir amb els requisits necessaris de WGA, DGA i SAG. Una de les mesures de seguretat exercides va ser que ningú se li va permetre sortir de la propietat que van llogar, ja que el repartiment i l’equip tenien les seves pròpies llars designades. Un altre pauta va ser que cap membre del equip podria estar en contacte proper amb els actors sense l’equip de protecció personal adequat.

‘Malcolm & Marie’ és una producció executiva de Aaron L. Gilbert, Will Greenfield, Washington, Zendaya i Scott Mescudi més conegut com Kid Cudi, al costat de Katia Washington, Harrison Kreiss, Stuart Manashil i Kenneth Yu. Abans de que comences la filmació, Yariv Milchan i Michael Schafer de New Regency es van assabentar del pròxim film i immediatament van abordar el projecte com a productors executius i per donar suport al finançament.

Tant Zendaya com Washington han gaudit un ascens constant en les seves carreres en els últims anys, ja que han protagonitzat alguns projectes d’alt perfil. L’estrella principal de ‘Euphoria’ la podrem veure pròximament en el remake de ciència ficció plegat d’estrelles ‘Dune’ de Denis Villeneuve, i en la pròxima tercera entrega de Sony i Marvel Studios, ‘Spider-Man 3’, protagonitzada també per Tom Holland. Mentre que per part de Washington el podrem veure en el pròxim film de Christopher Nolan titulat ‘Tenet’, que s’estrenarà el pròxim 12 d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada