Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de setembre del 2020

'Ant-Man 3'.












Des de Deadline, ens informen de que l’actor de ‘Lovecraft Country’, Jonathan Majors, ha signat per a un paper important en el pròxim film del MCU de Marvel Studios, ‘Ant-Man 3’. Segons les informacions, assumirà el paper de el súper dolent de Marvel Kang the Conqueror.

Els crèdits cinematogràfics destacats de Major inclouen: Boy Rick, The LAst Black Man in San Francisco, Captive State i Da 5 Bloods. També ha participat recentment en el film occidental de Netflix ‘The Harder They Fall’ al costat de Idris Elba, Lakeith Stanfield i Regina King.

‘Ant-Man 3’ tornarà a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de ‘Rick & Morty’, Jeff Loveness llest per escriure’n el guió. Tornaran com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Recentment els dos actors van donar veu a l’experiència de realitat virtual de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges van aparèixer a ‘Avengers: Endgame’, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. Aquest film va presentar en particular a Emma Fuhrmann com la filla ara adolescent de Scott, Cassie Lang.

En els còmics, Cassie finalment va guanyar els seus propis poders de canvi de mida i va assumir els noms en codi Stature i Stinger. Però si Reed vol mantenir el nom de la sèrie de films, podria utilitzar Ant-Man, The Wasp i Giant-Girl com a títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada