Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de setembre del 2020

'She-Hulk'.











Dos dies després d’anunciar que Kat Coiro (Marry Me) havia signat per a dirigir i produir executivament la sèrie de Marvel Studios a Disney+, ‘She-Hulk’; ahir mateix anunciaven  després de mesos de rumors, que l’actriu per al paper principal de la sèrie, Tatiana Maslany de ‘Orphan Black’, que estaria en converses finals per a protagonitzar el spin-off del MCU, segons Variety.

L’actriu de 34 anys va guanyar reconeixement per primer cop, amb el paper protagonista amb diversos papers a la sèrie de la BBC ‘Orphan Black’, per la qual va ser nominada a tres Emmy i un Globus d’Or i se’n va endur cap a casa el primer l’any 2016, i després va posar veu a un grapat de personatges a una sèrie animada, recentment va tornar al món live-action de la televisió en el ressorgiment de la sèrie de la HBO ‘Perry Mason’, que recentment ha renovat per a una segona temporada.

La sèrie ‘She-hulk’ va ser anunciada oficialment pel director de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb altres dos sèries del MCU, ‘Ms. Marvel’ i ‘Moon Knight’. Això marcarà el seu debut a live-action dels icònics superherois que també s’espera que apareguin en futurs films del Univers Marvel.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de ‘Rick and Morty’, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

She-Hulk és un altre de les propietats de Marvel, que està actualment en desenvolupament per a Disney+, incloses les següents: ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘What if...?’, ‘Wandavision’, ‘Hawkeye’, ‘Moon Knight’ i ‘Ms. Marvel’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada