Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de setembre del 2020

'High Desert'.

Després d’ajudar-la a aconseguir el seu segon Globus d’Or, així com la seva quarta nominació a un Emmy, Ben Stiller i Patricia Arquette ‘Escape at Dannemora’ es reuniran de nou per a una nova sèrie per a Apple titulada ‘High Desert’, segons Variety.

Escrit per Nancy Fichman, Katie Ford i Jennifer Hoppe, la sèrie còmica de mitja hora es centrarà en Peggy, una ex addicta que decideix començar la seva vida de nou després de la mort de la seva estimada mare en la petita ciutat desèrtica de Yucca Valley, California, on pren la decisió de convertir-se en investigadora privada que li canviarà la vida.

A més d’escriure, Fichman, Ford i Hoppe seran els productors executius de la sèrie juntament amb Arquette, qui interpretarà a Peggy; Molly Madden i Tom Lassally de 3 Arts Entertaiment i Nicky Weinstock i Stiller a través de Red Hour Films, amb el guanyador del Emmy estan adjunts per a dirigir el pilot del projecte.

Stiller i Arquette han treballat junts més recentment en l’aclamada sèrie limitada biogràfica de Showtime ‘Escape at Dannemora’, que va obtenir les dues primeres nominacions als Emmy i va guanyar un Globus d’Or i una nominació al Emmy, perdent el Emmy davant Michelle Williams per la seva interpretació a ‘Fosse/Verdon’ de FX, tot i que s’enduria a casa la estàtua de la cerimònia com a Millor Actriu de Repartiment pel seu paper a ‘The Act’ de Hulu.

Juntament amb ‘High Desert’, el duo s’està preparant per a reunir-se a Apple per a una nova sèrie dramàtica ‘Severance’, en la que Arquette serà la protagonista i productora executiva i Stiller en serà el director i productor executiu. Fichman i Hoppe són ben coneguts en el món de la petita pantalla pel seu treball a ‘Nurse Jackie’, ‘Damages’ i Grace and Frankie’, mentre que Ford és més coneguda per coescriure ‘Miss Congeniality’ protagonitzat per Sandra Bullock i l’adaptació de la mini sèrie ‘Little House on the Prairie’ del 2005.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada