Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 13 de setembre del 2020

'Stray Dogs'.










Després d’adquirir els drets de la pròxima novel·la gràfica, Paramount Animation s’ha associat amb l’escriptor del univers spin-off de ‘The Conjuring’ Gary Dauberman i Mark Perez de 'Game Night' per a produir i escriure una adaptació de Stray Dogs, segons The Hollywood Reporter.

Programada per estrenar-se en algun moment del 2021 per Image Comics, l’argument de Stray Dogs actualment es manté en secret, però es descriu com “El silenci dels anyells es troba amb la Dama i el vagabund”, i Dauberman afirma que el pla és realment submergir-se en la naturalesa terrorífica del material font.

“Gran part del que fa que l’horror funcioni és prendre quelcom innocent i convertir-lo en quelcom aterrador”, va afirmar Dauberman. “Com la nina Annabelle. O el pallasso de ‘It’. I això és el que volem fer a Stray Dogs: prendre l’animació i convertir-la en quelcom aterrador utilitzant-la per explorar una història realment obscura. Per mi, el projecte combina moltes de les meves passions: l’animació, el terror i...bueno, els gossos”.

De la mateixa manera que el spin-off lliure de Conjuring ‘The Curse of La Llorona’, Dauberman està vinculat a l’adaptació únicament en qualitat de productor a través de la seva productora Coin Operated, mentre que Pérez, qui va despuntar amb la comèdia negra protagonitzada per Jason Bateman al 2018, està llest per escriure el guió del film.

Dauberman va despuntar per primer cop al cinema amb el seu treball en ela primera entrega de ‘Annabelle’ i després escriuria el guió de la seva preqüela al 2017 i la seva seqüela al 2019, amb la que va fer el seu debut com a director, i també va coescriure el guió del film de l’aclamada adaptació de ‘It’ amb Cary Fukunaga i Chase Palmer abans de escriure el guió de la seva segona part pel seu compte. Actualment està llest per a tornar al món de Stephen King amb una nova adaptació de Salem’s Lot, que escriurà i dirigirà, a més d’estar adjunt a una nova versió en angles del èxit zombi sudcoreà ‘Train to Busan’.

Després de ‘Game Night’, Pérez ja a començat a posar en línia diversos nous projectes, inclosa la comèdia d’acció de Netflix ‘Movie Night’ amb Bateman llest per a dirigir i John Cena (Bumblebee) llest per a protagonitzar, així com ‘Superworld’, la seva segona reunió amb Bateman, qui està adjunt per a dirigir i produir per a Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada