Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de setembre del 2020

'Uncharted'.











Després d’any en desenvolupament, canvis de director, contratemps en preproducció i l’aturada de la producció per culpa del COVID-19, sembla a ser que les coses finalment estan millorant per a la tan esperada adaptació cinematogràfica de ‘Uncharted’ per part de Sony Pictures amb l’actor del MCU Tom Holland, i que ha compartit una nova actualització de la filmació a mesura que continua la producció a Berlin. En un recent Instagram live, l’actor de 24 anys ha revelat que la filmació actualment va molt ben encaminada per a la seva estrena el pròxim 16 de Juliol de 2021. A continuació podeu veure’n el vídeo complet i una història darrera de les escenes de ‘Spider-Man: Homecoming’...

“La filmació va molt bé, va molt bé”, va dir Holland. “El film és, com, tot el que algun cop vaig somiar que seria. Saps, no se si vosaltres heu jugat als jocs, però jo era un gran admirador dels jocs i m’ha anat molt bé”.

Va continuar: “Tot i això, tinc el blau més gran de tots els temps, en la meva cama, però està en un àrea una mica reveladora per a Instagram live; crec que Instagram em tancaria el compte, però si, és un blau gloriós”.

El film estarà dirigit per Ruben Fleischer (Zombieland i Venom). ‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Al costat e Holland també hi trobarem Mark Wahlberg (The Deaprted, The Italian Job), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sabrina).

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer (‘Doctor Strange’), David Guggenheim (‘Safe House’), i Joe Carnahan, el nou esborrany del guió vindrà escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada