Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de setembre del 2020

'Mike Flanagan & Stephen King'.












Després de tenir la oportunitat d’adaptar amb èxit dues de les aclamades novel·les de Stephen King, ‘Gerald’s Game’ i ‘Doctor Sleep’, sembla a ser que el cineasta de terror Mike Flanagan li agradaria treballar de nou en un altre adaptació cinematogràfica de la amplia i rica bibliografia de King. Durant una entrevista recent a Fantasia International Film Festival (a través de Syfy Wire), quan se li va preguntar sobre el projecte dels seus somnis, el director de 42 anys va revelar que li encantaria tenir la oportunitat de tenir l’encàrrec de la sèrie de novel·les The Dark Tower de King, que s’ha demostrat que és una novel·la difícil d’adaptar a la pantalla.

“Tinc la resposta que la gran majoria de fans de Stephen King tindrem”, va dir Flanagan. “The Dark Tower sempre serà la història que voldria explicar. Aquest seria el Sant Grial. Vull dir, parlo de un desafiament d’adaptació...Molta gent amb talent ha invertit molt de temps i cor, ànima, sang i suor i llàgrimes tractant de trencar això”.

Descrita com una història de terror occidental de ciència ficció, la sèrie de novel·les  de The Dark Tower, compte amb vuit llibres titulats The Gunslinger, The Drawing of the Three, The Waste Lands, Wizard and Glass, The Little Sisters of Eluria, Wolves of the Calla, Song of Susannah i The Dark Tower que es varen publicar entre 1982 i 2004. També va generar una història curta titulada The Wind Through the Keyhole que es va publicar el 2012.

Després dels dos intents que no van arribar a bon port de J.J. Abrams i Ron Howard, Sony Pictures finalment va donar llum verda a una adaptació cinematogràfica que provenia del cineasta danès Nikolaj Arcel. Tot i que, comptava en el seu repartiment amb Matthew McConaughey i Idris Elba com a protagonistes, el film de 2017 va tenir forces critiques negatives i va ser un fracàs en la taquilla. El 2018 Amazon Studios va adquirir els drets de les novel·les i tenia plans de convertir-les en sèrie de televisió. Tot i això, a principis d’aquest any, finalment van decidir cancel·lar el projecte.

Mike Falnagan va submergir-se prèviament en el món de King amb l’adaptació el 2017 de la seva novel·la Gerald’s Game (1992) per a Netflix, que va rebre critiques positives tant per part de la critica com del públic, i va continuar amb l’adaptació a la gran pantalla de la seqüela de The Shining (1980), Doctor Sleep l’any passat, tot i rebre bones critiques no va tenir molt de èxit a la taquilla, amb un pressupost de $45M i recaptant tant sols $72,3M, cancel·lant els plans de qualsevol seqüela o spin-off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada