Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de setembre del 2020

'David Leitch Project'.

Universal Pictures ha aconseguit un “paquet” en una oferta de set xifres per a un drama de dobles sense títol, amb David Leitch (Atomic Blonde, Deadpool 2, Hobs & Shaw) adjunt com a director i el nominat al Oscar Ryan Gosling (La La Land, Half Nelson, Drive) per a protagonitzar, segons Deadline.

Drew Pearce (Hobs & Shaw) n’escriurà el guió. Guymon Casady produirà el projecte a través de Entertainment 360, al costat de Gosling i Leitch i la seva sòcia de 87North, Kelly McCormick.

El projecte es destaca coma un “personal” de Leitch, com un dels estranys especialistes i coordinadors d’acrobàcies que va fer la transició per a convertir-se en un cineasta de primer nivell al costat del seu codirector de ‘John Wick’, Chad Stahelski. Segons les informacions, Leitch ha estat cercant el projecte adequat en el “camp d’acció d’especialistes”.

Entertainment 360 ha encapçalat el "paquet", treballant juntament amb McCormick i Leitch per adjuntar a Pearce al projecte, desenvolupar el film i aconseguir que Gosling s’uneixi per a protagonitzar, abans de que el drama de dobles sense títol estigues en el mercat on va entrar en una subhasta pujada de to que aparentment incloïa estudis com Netflix, Paramount, Universal i MGM.

Leitch es troba actualment en la preproducció del film d’acció de Sony ‘Bullet Train’, protagonitzada per Brad Pitt. Mentre tant, Gosling està en la preproducció de ‘The Grey Man’ de Netflix, protagonitzant al costat de Chris Evans i dirigida per Joe i Anthony Russo, a més d’estar adjunt a un llargmetratge sobre un astronauta per ara sense títol de MGM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada