Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de setembre del 2020

'Cobweb'.

Just abans de l’inici de la producció del film, el film de terror de Lionsgate ‘Cobweb’ ha començat a construir el seu repartiment amb una llista de talents impressionant amb Lizzy Caplan (Castle Rock), Antony Starr (The Boys) i Cleopatra Coleman (In the Shadow of the Moon), segons The Hollywood Reporter.

Escrit per Chris Thomas Devlin (Texas Chainsaw Massacre) i dirigit per Samuel Bodin (Marianne), el film es centra en un petit poble on un nen comença a escoltar un misteriós repic des del interior de les parets de casa seva i desenvolupa la sospita de que els seus pares amaguen un terrible secret.

Caplan i Starr han signat per interpretar als pares del nen del film, mentre que Woody Norman, recent sortit dels drames de la BBC The War of the Worlds i Poldark, està llest per interpretar a Peter, el tímid protagonista en el centre de la història. Coleman interpretarà a la senyoreta Devine, la professora substituta de Peter en l’escola de primària local.



La producció de ‘Cobweb’ està programada per a iniciar rodatge a finals d’aquest mes a Bulgària, després de la finalització d’un altre film de Lionsgate, ‘The Devil Light.

Després de protagonitzar el film no gaire ben rebut de Netflix ‘Extinction’, el nominat al Emmy, Caplan, va tornar a l’aclamada televisió l’any passat en la segona temporada de ‘Castle Rock’ de Hulu, com la destacada antagonista de Stephen King Annie Wilkes, així com en el drama criminal ‘Truth Be Told’. Al convertir-se en el protagonista de la sèrie d’acció de Cinemax ‘Banshee’, Starr s’ha convertit en un estrella destacada amb el seu torn com el superheroi maníac Homelander en l’adaptació per a Amazon de ‘The Boys’ i el podem veure pròximament en el drama Britànic ‘The Father’, que s’estrenarà als cinemes als Estats Units el pròxim 18 de Desembre i al Regne Unit el pròxim 08 de Gener de 2021.

Ascendint en l’escena de la televisió australiana, Coleman va trobar el seu paper principal en la comèdia post-apocalíptica de Fox ‘The Last Man on Earth’, amb un paper principal en les seves quatre temporades i després la podem veure en la comèdia dramàtica ‘The Argument’ al costat de Maggie Q (Death of Me), Dan Fogler (The Walking Dead), Danny Pudi (Babysplitters) i Tyler James Williams (The Wedding Year).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada