Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de setembre del 2020

'Cop Shop'.

Segons Deadline, les estrelles d’acció Gerard Butler (300, Olumpus Has Fallen, London Has Fallen, Angel Has Fallen) i Frank Grillo (The Purge, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War) han signat oficialment per als papers principals en el pròxim film thriller d’acció de Joe Carnahan titulat ‘Cop Shop’. Això marca el primer projecte d’acció amb Butler i Grillo junts, que els dos han protagonitzat respectivament una sèrie de films d’acció.

‘Cop Shop’ es centra al voltant d’una comissaria de policia d’un poble petit que es converteix en un improvisat acmp de batalla entre un assassí a sou professional, una intel·ligent policia novell i un estafador traïdor que cerca refugi darrera de les reixes sense cap lloc al que fugir. El mitjà també informa que el càsting per a la protagonista femenina ja està en marxa.

El film dirigit per Carnahan (The A-Team, The Grey, Smokin’ Aces, Narc), ha escrit també l’esborrany més recent del guió escrit per Kurt McLeod, que es basa en una història del propi McLeod i Mark Williams. Estarà produït per Butler i Alan Siegel a través de la seva companyia G-Based Productions al costat de Carnahan i Grillo a través de les seves companyies WarParty Films. Williams i Tai Duncan de Zero Gravity Management també en seran productors al costat de Warren Goz i Eric Gold de Sculptor Media. Mentre que James Masciello, Matthew Sidari i Tom Ortenberg de Open Road hi seran com a productors executius.

S’espera que la producció comenci el pròxim mes d’Octubre i Open Road Films l’estrenarà als cinemes estatunidencs. Mentre que STXinternational s’encarregarà de les vendes internacionals del film.

Butler es més conegut per interpretar al Rei Leonides en el film de Zack Snyder ‘300’. Els seus altres crèdits notables inclouen: Dracula 2000, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Gamer, Gods of Egypt i How to Train Your Dragon donant veu a Stoick.

Pel que fa a Grillo són: Zero Dark Thirty, The Purge: Anarchy, The Purge: Election Year, Reprisal, The Hitman’s Wife’s Bodyguard per al 2021.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada