Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de setembre del 2020

'Nomadland'.

Abans de la seva estrena en el Venice International Film Festival 2020, Searchlight Pictures ha publicat el primer teaser tràiler del film dramàtic de la directora Chloe Zhao (Eternals), ‘Nomadland’, que presenta el primer cop d’ull al personatge principal de l’actriu guanyadora d’un Oscar Frances McDormand. El tercer film independent de Zhao s’estrenarà als cinemes el pròxim 04 de Desembre. A continuació podeu veure’n el vídeo...

          



Basat en el llibre de no ficció de Jessica Bruder de 2017 del mateix nom, la història es centra en Fern (McDormand), una dona que, després del col·lapse econòmic d’una Empresa de la ciutat en la rural Nevada, empaca la seva camioneta i es posa a fer camí per explorar una vida fora de la societat convencional com un nòmada modern.

Al costat de McDormand, el film comptarà amb aparicions de nòmades reals com Linda May, Swankie i Bob Wells com a mestres i companys de Fern en la seva exploració a través del extens paisatge del oest americà, i també co-protagonitzarà al costat del nominat al Oscar David Strathairn (Nightmare Alley).

El film s’estrenarà mundialment amb projeccions simultànies el 11 de Setembre en el 77th Venice Internacional Film Festival i el 45th Toronto Internacional Film Festival, que comptarà amb presentacions virtuals de la productora, escriptora, editora i directora Zhao i la productora/actriu McDormand. Amb Telluride cancel·lat en la seva 47th Edició degut a la pandèmia mundial, organitzarà una projecció especial de autocinema “Telluride from Los Angeles” conduint una projecció més tard aquella nit amb aparicions en persona del duo.

McDormand produeix el film al costat de Peter Spears (Call Me By Your Name), Mollye Asher (The Rider), Dan Janvey (Beasts of the Southern Wild) i Zhao (The Rider, Eternals), qui ha adaptat el guió i l’ha editat ella mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada