Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de setembre del 2020

'The Kane Chronicles'.

Després de la confirmació oficial de que les novel·les de Percy Jackson s’estan desenvolupant en forma de sèrie a Disney+, l’autor guardonat Rick Riordan ha anunciat que s’ha associat amb Netflix per adaptar un altre de les seves populars novel·les. El gegant del streaming es troba actualment en el procés de desenvolupar la primera adaptació cinematogràfica de la trilogia de novel·les d’aventures per adolescents de Riordan, titulada The Kane Chronicles, que s’inspiren en la mitologia egípcia.

“Hem estat treballant en aquest acord des del mes d’Octubre passat, quasi al mateix temps que vam començar a treballar en Percy, i estic molt content de poder anunciar-ho ara! Això és tot el que puc dir per el moment, però estigueu atents”, va dir Riordan.

Publicada per primer cop l’any 2010, la trilogia The Kane Chronicles va començar amb la primera novel·la titulada ‘The Red Pyramid’, que segueix la història dels germans Carter i Sadie Kane, els quals després de la desaparició del seu pare degut a la alliberació accidental dels deus egipcis antics en el món modern, han d’emprendre una aventura per a salvar al seu pare de Set, el déu del caos i les tempestes. En el camí, descobriran la veritat sobre la seva família i la seva connexió amb una odre màgica secreta.

L’argument oficial de The Red Pyramid diu el següent: “Des de la mort del seu pare, Carter i Sadie s’han tronat quasi estranys. Mentre Sadie ha viscut amb els seus avis a Londres, el seu germà ha viatjat pel món amb el seu pare, el brillant egiptòleg Dr. Julius Kane.

Una nit, el Dr. Kane reuneix als germans per a un “experiment d’investigació” en el Museu Britànic, on espera arreglar les coses per a la seva família. En canvi, allibera al deu egipci Set, que el desterra al oblit i obliga als nens a fugir per a salvar les seves vides.

Aviat, Sadie i Carter descobreixen que els deus de Egipte estan despertant, i el pitjor d’ells, Set, té l’ull post en els Kane. Par aturar-lo, els germans s’embarquen en un perillós viatge per tot el món, una cerca que els apropa cada cop més a la veritat sobre la seva família i els seus vincles amb una ordre secreta que existeix des de l’època dels faraons”.

Des de la publicació de la primera novel·la, aviat la van seguir The Throne of Fire al 2011 i The Serpent’s Shadow al 2012. Curiosament, la trilogia està ambientada en el mateix univers que les novel·les de Percy Jackson, així com l’altre trilogia de fantasia popular de Riordan titulada Magnus Chase and the Gods of Asgard, que es centra en la mitologia nòrdica. Després dels seus èxits individuals, Riordan també hauria publicat una trilogia entrellaçada entre els personatges de Kane Chronicles i les novel·les de Percy Jackson que tenen per nom The Son of Sobek, The Staff of Serapis i The Crown of Ptolemy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada